Welkom bij
Pedicurepraktijk Groos

Welkom

Mijn naam is Nicolien van Groos, gediplomeerd pedicure en sinds 2019 eigenaresse van Pedicurepraktijk Groos in Nijkerk. In mijn praktijk behandel ik voetproblemen zoals ingroeiende teennagels, schimmelnagels, kloven, overmatig eelt, likdoorns enz. Naast het behandelen van voetproblemen vind ik het belangrijk om mijn klanten een moment van ontspanning te bieden. Daarom wordt de behandeling altijd afgesloten met een verzorgende crème afgestemd op de voeten, een mini voetmassage en hot towels.  

Je kunt de pedicure behandeling naar wens uitbreiden met een nagellak, verwarmend voetmasker en/ of scrub. In mijn praktijk geef ik jouw voeten de aandacht die ze verdienen. 

Heb je risicovoeten (diabetes, reuma of verwaarloosde voet), dan verwijs ik je door naar de podotherapeut of medisch pedicure.  


 


Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures welke de belangen behartigt van ruim 12.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, werken volgens de Code van de Voetverzorger en staan voor kwaliteit en hygiëne.