Trots op je voeten

Welkom! 

Mijn naam is Nicolien en ik ben gediplomeerd pedicure. Mijn passie is het behouden en verbeteren van de voetgezondheid. Door regelmatig cursussen en trainingen te volgen houd ik mijn kennis op peil en blijf ik op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. 

In mijn praktijkruimte geef ik je voeten de aandacht die ze verdienen. Ben je niet tevreden met je voeten? Heb je bijvoorbeeld pijnklachten of vind je ze er gewoon niet mooi uitzien? Ik help je graag van je voetklachten af. 

Wil je ook trots zijn op gezonde en mooie voeten? Bel dan gerust voor meer informatie of vul het contactformulier in en ontdek wat ik voor je kan betekenen.

 

De praktijk is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures welke de belangen behartigt van ruim 12.000 (aspirant) leden. 

ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, werken volgens de Code van de Voetverzorger en staan voor kwaliteit en hygiëne.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info